Muž, který v Aši zaútočil nožem na svou matku, byl obviněn z pokusu o vraždu!
Zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Aš - Na základě zjištěných informací kriminalisté z Odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje v pondělí 24. června ve večerních hodinách zahájili trestní stíhání 21letého muže, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu.

Obviněný muž měl fyzicky napadnout svou matku (psali jsme zde), na kterou měl zaútočit nožem. "Opakovaně se měl pokusit ženu bodnout. Ta se bránila, částečně odvrátila jeho útok a zabránila tak způsobení vážnějšího zranění. Žena při útoku volala o pomoc. Její volání zaslechla sousedka, která přivolala policejní hlídku. Policisté ihned dorazili na místo a muže zadrželi," uvedla policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

Vyšetřovatel během dnešního dne podá podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby. "V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody na deset až osmnáct let," uzavřela policejní mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru