V bytě bylo osmnáct netopýrů! Jiný vlétl do kadeřnictví
Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V pátek odpoledne hned dvakrát vyjížděli strážníci karlovarské městské policie na žádost občanů k odchytu netopýrů.

Kolem půl páté oznámila recepční z hotelu v Moravské ulici, že jim do kadeřnictví vlétl netopýr. Strážníci na místě zvíře odchytili a vypustili jej zpět do volné přírody, aniž by se stal součástí účesu některé z přítomných dam.

Utekla sotva hodinka a strážníci vyjížděli opět na odchyt netopýrů. Oznámení občana adresované hasičům bylo na společném operačním středisku předáno strážníkům. Původní infomace o třech netopýrech, kteří se usídlili v bytě v ulici Budovatelů byla po odchytu hlídkou zpřesněna na 18 nezvaných hostů. Rovněž tento zásah strážníci zvládli na výbornou a „letájící myši“, jak se občas netopýrům laicky přezdívá, se v pořádku dostali kam patří.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru