Malý chlapec zmizel ze zahrady, našli ho v řece! Život mu zachránil tento policista
Díky rychlé reakci policisty prap. Petra Baloga, který ani na chvíli nezaváhal, pro chlapce do řeky vlezl a vytáhl ho s ostatními policisty na samotný břeh, se ho podařilo zachránit. Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Sokolovsko - V neděli 8. září bylo přijato na tísňovou linku policie oznámení o pohřešování nezletilého chlapce, který trpí autismem a odjel svému otci ze zahrady v Kynšperku nad Ohří na koloběžce neznámo kam.

Operační důstojník proto ihned přijal příslušná opatření a zahájil pátrání. Do pátrací akce byl zapojen maximální počet policejních hlídek. Po necelé hodině pátrání se policistům z obvodního oddělení Loket podařilo malého chlapce nalézt poblíž cyklostezky v řece Ohři.

Díky rychlé reakci policisty prap. Petra Baloga, který ani na chvíli nezaváhal, pro chlapce do řeky vlezl a vytáhl ho s ostatními policisty na samotný břeh, se ho podařilo zachránit. Policisté poté chlapci poskytli prvotní úkony první pomoci, dali mu suché oblečení a zabezpečili mu tepelný komfort do příjezdu zdravotní záchranné služby.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru