Nenapravitelný zlodějíček znovu kradl. Chytili ho, když odnášel kolejnice
Ukradené kolejnice. Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Sokolovsko - Podezření ze spáchání přečinu Krádež sdělili policisté z obvodního oddělení Loket 42letému muži ze Sokolovska.

Ten měl začátkem září postupně odcizit několik kusů kolejnic o různých délkách, které volně ležely v blízkosti kolejiště železniční tratě. Dvě kolejnice stihl odnosit a uschovat mimo železniční trať. Zbytek se mu podařilo pouze přesunout, neboť byl při svém lupu přistižen policisty z obvodního oddělení Chodov. Pachatel byl následně policisty zajištěn a eskortován na policejní služebnu k provedení dalších procesních úkonů. Kolejnice byly na místě vráceny oprávněné osobě.

Takového jednání se muž dopustil i přesto, že byl trestním příkazem Okresního soudu v Sokolově v posledních třech letech pro stejnou trestnou činnost odsouzen. Nyní mu za uvedené jednání vzhledem k jeho trestné minulosti hrozí v případě prokázání viny až tříletý trest odnětí svobody.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru