Zloděj se dostal do domu po hromosvodu, stihl ukrást jen ovoce
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Chebsko - Policisté z obvodního oddělení Mariánské Lázně sdělili podezření 30letému místnímu muži ze spáchání přečinů Porušování domovní svobody a Krádež.

Třicetiletý muž z Mariánských Lázních se měl dopustit koncem srpna tohoto roku hned dvou trestných činů. V ranních hodinách vnikl za pomocí hromosvodu do domu v Mariánských Lázních. Následně se pohyboval v prostorách budovy, kde podezřelý dostal zřejmě hlad, a tak odcizil zde volně položené ovoce. Při tomto svém jednání byl vyrušen obyvatelem domu. Muž na nic nečekal a dal se na útěk. Svobody si však dlouho neužil, neboť byl na základě rychlé práce policistů posléze dopaden.

V páchání trestné činnosti není žádným nováčkem. V posledních třech letech byl již za stejnou trestnou činnost rozsudkem Okresního soudu v Chebu odsouzen a potrestán. Policejní komisař podal na obviněného muže podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí do vazby. Ten jej akceptoval a soudce Okresního soudu v Chebu poslal muže do vazební věznice. V případě prokázání viny mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru