Karlovy Vary zítra spouští první autokino v historii města. Znáte program?
ilustrační foto, zdroj: Dream PRO
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Karlovy Vary spouští tento týden první autokino v historii města. Projekce se budou odehrávat v unikátním prostředí místního mezinárodního letiště.

Drive-in biograf bude v provozu od 13. do 17. května, promítat bude od půl desáté večer a vstupenky v ceně 100 korun na jedno vozidlo budou k dostání pouze v předprodeji na portále www.karlovyvary.cz/karlovarske-autokino-na-letisti. Díky tomu se nestane, že by zájemci dorazili na místo a zjistili, že kapacita je již vyčerpaná.

„Po týdnech plánování, příprav, hledání ideálního místa a čekání na rozvolnění opatření jsem ráda, že můžeme všechny zájemce pozvat do prvního karlovarského autokina a dopřát jim zábavu atraktivní a bezpečnou zároveň. Sestavili jsme pestrý program. Diváci si budou moci vybrat, jestli si z pohodlí vlastního vozu vychutnají komedii, horor nebo jiný žánr, zda si vyberou letošní novinku nebo klasiku natáčenou v Karlových Varech Vrchní, prchni!,“ láká návštěvníky do autokina karlovarská primátorka Andrea Pfeffer Ferklová.

Projekce autokina na karlovarském letišti zajišťuje město ve spolupráci s KV Arenou a jednatelem této městské společnosti Romanem Rokůskem: „Myšlenka se zrodila při přípravách programu kulturního léta, kterým jsme v KV Areně plánovali. V okamžiku, kdy nevíme, kdy a zda vůbec budeme moci v našem komplexu větší akce pořádat, hledáme různé alternativy. Projekce jsme zvažovali právě u KV Areny, ale desítky stromů a ostrůvky mezi parkovacími místy na parkovišti jsou velkou překážkou. Proto jsem rád, že se se povedla dohoda s provozovatelem karlovarského letiště, které přidá projekcím na atraktivitě.“

Autokino bude zřízeno na travnaté ploše v areálu letiště, návštěvníky do něj nasměrují navigační prvky. Promítat se bude na nafukovacím plátně.

Program projekcí

Středa 13. 5. 2020 od 21.30
Teorie Tygra

Čtvrtek 14. 5. 2020 od 21.30
Ženy v běhu

Pátek 15. 5. 2020 od 21.30
Noční můra v Elm Street

Sobota 16. 5. 2020 od 21.30
Mizerové navždy

Neděle 17. 5. 2020 od 21.30
Vrchí, prchni

Návštěvníci autokina si mohou zakoupit na místě z auta i drobné občerstvení.

Postup při vjezdu do autokina:
1/ Nevystupujte z vozidla, obsluze se prokažte platnou vstupenkou (vjezd možný nejdříve od 20:00 hod.).
2/ Obdržíte informaci na jaké frekvenci naladíte zvuk k filmu.
3/ Dostanete informaci o vašem parkovacím místě.
4/ Po zaparkování vypněte motor.
5/ Informace o možnosti zakoupení občerstvení obdržíte na místě při příjezdu.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru