Žena v Karlových Varech narazila do semaforu, jela dál. Při dalším karambolu přišla na místě o řidičák
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Dne 12. července v pozdních večerních hodinách řídila osmačtyřicetiletá žena osobní vozidlo Ford po ulici Sokolovská v Karlových Varech ve směru od Chebského mostu. Při projíždění levotočivé zatáčky měla s vozidlem vyjet mimo komunikaci na chodník a následně narazit do semaforu pro chodce.

Po nárazu však řidička pokračovala ve své jízdě. Po chvíli měla opět vjet na chodník a zastavit se s automobilem až o přenosné zábrany a hromadu štěrku. Po příjezdu policejní hlídky se žena podrobila orientační dechové zkoušce, která vyšla s nejvyšší naměřenou hodnotou 1 promile alkoholu. Následně se dobrovolně podrobila lékařskému vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu.

Řidičce byl na místě zadržen řidičský průkaz a zakázána další jízda. Svým jednáním způsobila celkovou škodu za bezmála 66 tisíc korun. Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání a ženu obvinili ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. V případě prokázání viny hrozí obviněné ženě až tříletý trest odnětí svobody.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru