Rozsvícení vánočního stromu v Karlových Varech můžete letos sledovat online
Rozsvícení vánočního stromu letos sledujte online.
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Protože aktuální situace nepřeje setkávání lidí ve větším počtu, odehraje se slavnostní rozsvícení vánočního stromu v Karlových Varech online.

Tradiční ceremoniál můžete sledovat o první adventní neděli, 29. listopadu od 18:00 hodin, a to výhradně online na facebookovém profilu města nebo Vánočních trhů Karlovy Vary či na Instagramu „vanocnivary“. NEPŮJDE o živé vysílání. V uvedenou hodinu se u vánočního stromu nebude konat žádná akce, neproběhne ani žádný doprovodný program.

Vánočním stromem je letos třicetiletý stříbrný smrk z Majakovského ulice, který městu věnovala paní Ivanka Míčková. Kdysi na mysliveckém plese v Děpoltovicích vyhrála malou sazenici. Za 30 let z ní vypěstovala 14 metrů vysoký strom, který je dnes symbolem karlovarských Vánoc. Stojí na prostranství před hotelem Thermal. A bude od prvního adventu zářit, stejně jako celá lokalita od Thermalu k Divadelnímu náměstí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru