Městské zařízení sociálních služeb v Karlových Varech nově poskytuje také „odlehčovací službu“
Městské zařízení sociálních služeb Karlovy Vary nově poskytuje také „odlehčovací službu“. Foto zdroj: FB Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Městské zařízení sociálních služeb Karlovy Vary rozšířilo svou nabídku a nyní poskytuje také odlehčovací službu. Pozvání do nově otevřených prostor zařízení přijal krajský radní pro oblast sociálních věcí Robert Pisár a vedoucí Odboru sociálních věcí Krajského úřadu Karlovarského kraje.

Odlehčovací služba nabízí kvalitní a bezpečnou péči a podporu osobám, o které je jinak pečováno v jejich přirozeném sociálním prostředí. Posláním pobytové odlehčovací služby je ale také poskytnout čas na odpočinek a regeneraci sil osobě zajišťující péči o svého blízkého.

„Tato služba se snaží pomoci lidem, kteří se neobejdou bez pomoci druhého, ale zároveň se o ně nemohou jeho blízcí z jakéhokoliv důvodu dočasně starat. Prostory pro klienty jsou moderní, velmi hezké a útulné. Nové službě přeji, aby si našla své klienty a aby se jí dařilo,“ uvedl radní Robert Pisár.

Odlehčovací služba nabízí pomoc a podporu, jež vychází z individuálních potřeb osob, respektuje jejich důstojnost a zachovává základní lidská práva a svobody. Určena je osobám od 18 let s chronickým onemocněním či se zdravotním postižením.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru