OBRAZEM: Vážná nehoda na silnici z Varů na Prahu! Hasiči oživovali těžce zraněného řidiče osobáku
Foto zdroj: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Karlovarsko - Vážná dopravní nehoda se stala ve čtvrtek v ranních hodinách na silnici z Karlových Varů na Prahu. Osobní auto zde narazilo do nákladního vozidla.

Při nehodě se vážně zranil řidič osobního vozidla. V době příjezdu hasičů na místo události ležel řidič mimo vozidlo, hasiči okamžitě zahájili oživovací pokusy, ve kterých poté pokračovala posádka záchranné služby.

"Na místě se podařilo obnovit životní funkce, pro transport zraněného muže povolala záchranná služba vrtulník. Hasiči po ukončení vyšetřování ze strany policie zajistili úklid vozovky a asistenci odtahové službě. Provoz v místě nehody byl zastavený pět hodin," uvádějí aktuálně k zásahu hasiči z Karlovarského kraje.

foto

1507nehodavary1

1507nehodavary3

1507nehodavary4

1507nehodavary5

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru