Loupež v bytě na Sokolovsku! Muž v místnosti s lidmi nejprve použil pepřový sprej, pak kradl
ilustrační foto
Karlovy Vary

Sokolovsko - Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání 33letého muže ze Sokolovska, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže a přečinu porušování domovní svobody.

Tohoto jednání se měl dopustit na konci listopadu letošního roku ve večerních hodinách v malé obci na Sokolovsku. Poté, co si při předchozí návštěvě měl z bytu vzít bez svolení svazek klíčů, vstoupil za použití těchto klíčů opětovně do bytu. Následně měl v místnosti, kde se nacházeli dva mladíci ve věku 18 a 20 let, použít pepřový sprej. Poté měl využít situace a z pokoje odcizit notebook a z bytu utéct.

Svým jednáním měl způsobit škodu kolem 24 000 Kč. Po zásahu pepřovým sprejem musel 20letý mladík vyhledat lékařské ošetření v nemocnici.

O dva dny později byl policejní hlídkou zadržen a poté umístěn do policejní cely. Policejní komisař podal podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který státní zástupce akceptoval. Od soudu, kde soudce rozhodl o uvalení vazby, policisté obviněného eskortovali do vazební věznice. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru