Zabiju celou tvojí rodinu! Muž vyhrožoval v emailech expřítelkyni smrtí
ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovarsko - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání dvaačtyřicetiletého muže ze Sokolova, kterého obvinili ze spáchání přečinů nebezpečné vyhrožování a nebezpečné pronásledování.

Obviněný muž měl od druhé poloviny dubna do druhé poloviny května letošního roku omezovat v obvyklém způsobu života jeho pětatřicetiletou bývalou družku. Tu měl neustále telefonicky kontaktovat i přes to, že mu žena sdělila, že si to nepřeje. Dále měl ženě posílat emailové zprávy jak na soukromý, tak na pracovní email. V těch měl ženě nejen vyhrožovat, ale také jí měl vulgárně urážet a pomlouvat. Vše mělo vyvrcholit v pátek 13. května letošního roku. To měl ženě poslat několik emailů, kde mimo vulgárních urážek vyhrožoval fyzickou likvidací ženě i její rodině.

Policisté se začali případem okamžitě zabývat a obviněného muže zadrželi. Policejní vrchní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby. Obviněný muž si na rozhodnutí soudu počká v policejní cele.

V případě prokázání viny hrozí dvaačtyřicetiletému muži trest odnětí svobody až na jeden rok.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru