VIDEO: Vražda v Nejdku. Muž v bytě ubodal návštěvu nožem!
Reprofoto video, zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Nejdek - Kriminalisté z Odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje zahájili trestní stíhání osmadvacetiletého muže z Nejdku, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy.

Obviněný muž měl mít v sobotu 13. srpna letošního roku v nočních hodinách v bytové jednotce svého příbuzného v Nejdku, kde bydlel, slovní rozepři s devětadvacetiletou ženou z Karviné, která u něj byla na návštěvě. Po tomto sporu měl ženu napadnout nožem a způsobit jí bodná a řezná poranění zejména v horní části těla. "Žena se měla agresivnímu útoku bránit, přesto jí muž měl způsobit vážná zranění. Po tomto útoku měl obviněný muž z bytu odejít a ženu nechat ležet na zemi, aniž by se jakkoliv zajímal o její zdravotní stav. A to i přesto, že žena byla evidentně v ohrožení života," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Následně měl osmadvacetiletý muž přijít na obvodní oddělení v Nejdku a policistům sdělit, že ho žena ohrožovala nožem. Policisté se okamžitě vydali do bytové jednotky, kde nalezli zraněnou ženu. Společně s přivolanou zdravotnickou záchrannou službou poskytli devětadvacetileté ženě první pomoc, ovšem ta nakonec svým rozsáhlým zraněním na místě podlehla. Vzhledem k tomu, že žena měla na těle několik obranných zranění, tak byl osmadvacetiletý muž policisty zadržen.

"Policejní vrchní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který jej akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby. V případě prokázání viny hrozí osmadvacetiletému muži, který již byl v minulosti pravomocně odsouzen, trest odnětí svobody na deset až osmnáct let," dodal Kopřiva.

https://www.youtube.com/watch?v=wyQtuAU2TXo

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru