Chodov opět podpoří místní včelaře. Jejich med si odvážejí hosté jako dárek
Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Chodov – Tradiční finanční podporu ve výši 19 900 korun obdrží i letos chodovští včelaři. Město jim příspěvky pravidelně posílá už řadu let.


Spolek příspěvek města vítá, nemá totiž vlastní mládežnickou základu, takže najít pro něj vhodný dotační titul na chod a provoz je obtížné.
„Včelařství vnímáme jako velmi důležitou činnost, podpora včelstev je navíc přínosná i pro naše životní prostředí,“ okomentoval rozhodnutí rady města poskytnout pravidelný příspěvek starosta Chodova Patrik Pizinger.
Produkty místních včelařů svým způsobem prezentují i město. Právě chodovský med bývá často součástí dárkových balíčků pro partnery a návštěvníky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru