Karlovarská radnice lidem rozdá sady tašek na separaci odpadu
Foto zdroj: Magistrát Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Obyvatelé Karlových Varů si opět mohou vyzvednout sady tašek na pohodlnou separaci odpadu. Rozdávat se budou od pondělí 12. září 2022 do vyčerpání zásob.

K dispozici jsou opět tašky na vytříděné plasty, papír, sklo a také na kovové obaly. Vyrobeny jsou z pevného, odolného a omyvatelného materiálu, je možné je spojit suchým zipem. Na rubové straně obsahují informace o správném třídění odpadů. Sady na papír, plast a sklo, stejně jako šedé tašky na kovové obaly, jsou k dispozici ve dvou velikostech o objemu 20 a 40 litrů, každá z velikostí po 500 ks.

Obyvatelé Karlových Varů si je mohou vyzvedávat od pondělí 12. září na infopultu magistrátu města v Moskevské ulici, vždy v pondělí a ve středu od 9 do 12 a od 13 do 16 hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru