Muž si od své známé půjčil auto, jenže jí ho naboural
Ilustrační foto. Foto: HZS ČR
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary - Rybáře sdělili podezření ze spáchání přečinu neoprávněného užívání cizí věci třiatřicetiletému muži z Karlovarska.

"Podezřelý muž měl v pondělí 1. května letošního roku kolem třinácté hodiny jet s osobním vozidlem značky Renault v Karlových Varech. Vozidlo měl zapůjčené od své známé, která mu vozidlo zapůjčila několik dní před tím pro potřeby brigády. Muž měl v rámci brigády převážet osoby. Měli být domluveni, že vozidlo bude používat pouze pro potřeby v rámci brigády a ne pro soukromé účely. Třiatřicetiletý muž ale dohodu porušil a bez svolení majitelky vozidla měl jet se svým známým do prodejny potravin. Cestou zpět měl ale s vozidlem narazit v Karlových Varech do květináče a do plotu," uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

Poté se na místo dostavili policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – Rybáře, kteří muže vyzvali k podrobení se dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, což muž odmítl. Dále také odmítl lékařské vyšetření spojené s odběrem biologického materiálu.

Svým jednáním měl způsobit škodu přibližně 25 tisíc korun. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru