Na stavbě dálnice D6 u Hořoviček se pracuje na konsolidačních násypech a založení mostu
FOTO: ŘSD ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - Na stavbě dálnice D6 u Hořoviček o délce 5,2 km se v těchto dnech pracuje například na zhotovení provizorní komunikace u budoucí mimoúrovňové křižovatky Jesenice. O kousek dál probíhá konsolidace opěrné stěny u silnice I/27 a realizace konsolidačního násypu pro budoucí most na silnici I/27 vedoucího přes dálnici. Informuje o tom Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD).

"Na konsolidačním náspyu se pracuje také na mostu na silnici II/606. Probíhá také nakládka a převoz ornice do konsolidacnich nasypů, dále pak na mezideponii stavby ke zpětnému ohumusovani svahů a přebytky k trvalému uložení na okolní zemědělské pozemky. Na mostu přes silnici do Bukova pak pokračuje výstavba jeho založení," uvádí ŘSD.

Stavbu “D6 Hořovičky, obchvat” s předpokládanou cenou 1,9 mld. Kč bez DPH plánujeme zprovoznit v roce 2025. Zhotovitelem stavby je Berger Bohemia a.s., Eurovia CS, a.s. a Stavby mostů a.s.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru