Zažijte netopýří noc u Dolu Jeroným
Foto: Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Cheb - V rámci cyklu Pojďte s námi do přírody pořádaného Muzeem Cheb se uskuteční tradiční Netopýří noc u Dolu Jeroným. Těšit se můžete na večerní odchyt netopýrů do nárazových sítí spojený s přednáškou o netopýrech, během které se dozvíte zajímavé informace o jejich životě, návycích a prostředí, v němž žijí. Akce proběhne v pátek 8. září 2023 od 20 hodin v Dole Jeroným a nabídne jedinečnou příležitost, jak zblízka pozorovat živé netopýry.

Vaším průvodcem se stane Přemysl Tájek z Agentury ochrany přírody a krajiny ČR a Regionálního pracoviště Správy CHKO Slavkovský les. Během dne až do večerních hodin můžete navíc navštívit komentovanou prohlídku zpřístupněného středověkého Dolu Jeroným. V případě příznivého počasí bude odchyt probíhat až do brzkých ranních hodin. S sebou si vezměte baterku, terénní obuv a teplé oblečení, jelikož teploty v nočních hodinách v tuto roční dobu klesají k 0°C.

Podrobnosti najdete na webu muzea.
.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru