Na podporu akce bude chebský Špalíček 29. února v čase od 18:00 do 06:00 nasvícen.
Karlovy Vary

Cheb - Česká asociace pro vzácná onemocnění vyhlašuje již po šestnácté mezinárodní Den vzácných onemocnění. Pořadatelé žádají o možnost nasvítit některou z významných budov měst a obcí. Cheb se k této mezinárodní akci symbolicky připojí tím, že ve čtvrtek 29. února 2024 v čase od 18. 00 do 06:00 nasvítí tradičními barvami objekt Špalíčku.

Slogan letošního Dne vzácných onemocnění je: „Pro více vzácných chvil“.

Lidé se vzácným onemocněním a jejich rodiny čelí mnoha obtížím. Tím prvním, co můžeme udělat všichni, je vzít na vědomí, že tito lidé existují a žijí mezi námi. Je potřeba si uvědomit, že patří do života naší společnosti, i když je jejich život v mnohém odlišný.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru