Robin Singh. Foto zdroj: Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Karlovy Varu - Robin Singh, žák střední školy logistické v Dalovicích, si připsal na konto velký úspěch. Společně s vyučujícím Janem Chylem se zúčastnil celorepublikové Soutěže o cenu děkana fakulty dopravní na Českém vysokém učení technickém v Praze a vyhrál první místo s vlastním projektem Racionalizace provozu na trati Mariánské Lázně – Karlovy Vary dolní nádraží. Robin navrhl řešení, které by zkrátilo dobu cesty, snížilo náklady a zvýšilo spokojenost cestujících. Projekt byl oceněn odbornou porotou, která vyzdvihla jeho originalitu, kreativitu a praktickou aplikovatelnost.

Robin se zajímá o dopravu a techniku od dětství. Do soutěže se chtěl zapojit, protože ho baví řešit problémy a přinášet užitek společnosti.

Soutěž o cenu děkana fakulty dopravní na ČVUT je prestižní akce, která se koná každoročně a je určena pro žáky středních škol z celé republiky. Jejím cílem je podpořit zájem o dopravní obory a motivovat mladé talenty k dalšímu vzdělávání a kariéře v této oblasti. Soutěž probíhá ve dvou kolech, v prvním kole se hodnotí písemné práce, ve druhém se pak prezentují vybrané projekty před porotou a veřejností. Vítězové soutěže získávají ceny, jako jsou například stipendia, stáže, exkurze nebo knihy.

Blahopřejeme Robinovi k jeho skvělé práci a děkujeme za reprezentaci Střední školy logistické v Dalovicích a Karlovarského kraje v celostátní soutěži.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru