Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovy Vary – Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání dvou dvaatřicetiletých mužů z Karlovarska, které obvinili ze spáchání přečinu zpronevěry.

Oba muži, kteří se velice dobře znali, se měli v prosinci minulého roku domluvit na zinscenovaném loupežném přepadení. Jeden z mužů měl přepadnout druhého v době, kdy měl u sebe peněženku s finančními prostředky společnosti, u které byl zaměstnán. A svůj plán, kterým chtěl jeden z dvojice vyřešit svou tíživou finanční situaci, uskutečnili těsně před Vánoci. „Muž měl těsně po poledni stát u vkladového bankomatu v Ostrově, druhý k němu měl přijít, prudce do něj strčit a následně vzít peněženku s penězi a z místa utéct. Po nějaké době si muži odcizené finanční prostředky rovným dílem rozdělili," popsal skutek policejní mluvčí Jakub Kopřiva.
 
Tímto svým jednáním měli způsobit škodu téměř 140 tisíc korun. V případě prokázání viny hrozí oběma mužům trest odnětí svobody až na pět let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru