V předchozích ročnících bodovala třeba městská dvorana v Lokti. Foto: KÚKK
Karlovy Vary

Karlovarský kraj – Regionální stavební sdružení Karlovy Vary ve spolupráci s Karlovarským krajem a Statutárním městem Karlovy Vary vyhlásily již 23. ročník soutěže Stavby Karlovarského kraje. Proběhne v rámci Dnů stavitelství a architektury Karlovarského kraje 2024.

Soutěž podporuje kvalitní velké i malé stavby v Karlovarském kraji a snaží se o zviditelnění stavebních, projekčních a investorských firem. Cílem soutěže je seznámit širokou odbornou i laickou veřejnost s úrovní současného stavebnictví. 23. ročník tradiční přehlídky a soutěže o nejlepší stavbu a projekt v uplynulých letech představil 630 staveb a návrhů.

Stavaři všech profesí, architekti, projektanti, zhotovitelé, investoři, se mohou podělit o své nejlepší výsledky, stavby a projekty a předvést je veřejnosti, zároveň tím podpořit patriotismus a hrdost na stavby v Karlovarském kraji.

Do soutěže lze přihlásit novostavby či rekonstrukce budov a veřejných prostor i interiéry staveb dokončené v předchozích 3 letech. Zároveň je možno přihlásit projekty, urbanistické a architektonické studie připravované k realizaci za období uplynulých 5 let. Přihlašovatelem stavby může být investor, architekt, projektant, zhotovitel i majitel. Návrhy je možné zaslati nejpozději do 30.dubna 2024.

Podrobné informace a přihlášky jsou k nalezení na webu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru