Foto: Magistrát Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Malování velikonočních perníčků zpestřilo včerejší odpoledne klientkám a klientům Městského zařízení sociálních služeb Karlovy Vary. S dekorováním vajíček a zajíčků jim pomáhali žáci Střední školy stravování a služeb Karlovy Vary, Střediska praktického vyučování Grandhotelu Pupp a zapojila se rovněž primátorka města Andrea Pfeffer Ferklová. 

„Smyslem celé akce bylo zpříjemnit den našim seniorům, vtáhnout je do tvůrčích aktivit a popovídat si. To je myslím pro seniory moc důležité, dát jim najevo svůj zájem. Skvěle zafungovalo spojení dvou generací, kdy senioři byli pomyslně v roli žáků a studenti v roli učitelů a rádců,“ popisuje atmosféru primátorka Andrea Pfeffer Ferklová. 

Studenti se postarali rovněž o pohoštění v podobě sladkého pečiva a také míchaných drinků. Nebyla to první aktivita vzájemné spolupráce a propojení Střední školy stravování a služeb Karlovy Vary s Městským zařízením sociálních služeb. Podobnou akci se zdobením perníčků a také kadeřnickými službami studentek tohoto oboru školy uspořádaly obě organizace před loňskými Vánocemi. „Jsem za toto propojení ráda a děkuji všem, kdo se na organizaci těchto akcí podílejí. Je to maličkost, která ale dělá našim seniorům velkou radost,“ dodává Andrea Pfeffer Ferklová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru