Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Policisté pátrají po pohřešované 17leté dívce  z  Mariánských Lázní,  která je přibližně 160 centimetrů vysoké štíhlé postavy, má hnědé dlouhé vlasy a hnědé oči.   

Další informace k pohřešované osobě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla pohřešovaná osoba nalezena).  

"Pohřešovaná dívka odešla v pátek 8. března letošního roku krátce před 19. hodinou z místa svého trvalého bydliště v Mariánských Lázních a od té doby o sobě nepodala svým příbuzným ani známým žádnou zprávu. Z provedených šetření není známo, v jakém oblečení dívka odešla, ovšem je pravděpodobné, že bude mít na sobě oblečení černé barvy, které nosí nejčastěji," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Dívka netrpí žádnou nemocí, neužívá žádné léky.  

Sedmnáctiletá dívka by se mohla pohybovat ve společnosti svého o rok mladšího kamaráda.  

"V případě jakýchkoliv informací k této pohřešované osobě volejte  na  bezplatnou  telefonní  linku  158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu," žádá mluvčí.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru