Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Minulý týden ve čtvrtek jste se nejen z našich sociálních sítí, ale také prostřednictvím rádia dozvěděli, že proběhne měření rychlosti. Strážníci se zaměřili na ulici Vřídelní, kde je pěší zóna a rychlost je zde upravena na 20 km/hod a také na ulici Petra Velikého, která je také součástí lázeňského území a rychlost by neměla překročit 30km/hod.

V těchto místech je navíc nainstalovaný tabulový měřič rychlosti, ale ten jakoby byl pro některé řidiče neviditelný. Během několikahodinové akce bylo pořízeno pouze pět kvalitních fotek, což svědčí o tom, že byli řidiči velmi ukáznění a to je samozřejmě dobře.

Strážníci se měření rychlosti budou, jako v letech předešlých, věnovat i nadále.  

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru