Foto zdroj: Magistrát Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Inovační centrum INION přináší studentům středních a vysokých škol, kteří pochází z Karlovarského kraje, jedinečnou příležitost proměnit své nápady v podnikání během jednoho léta. Spouští akcelerační soutěž #startupkarlovarsko, zaměřenou na podporu a rozvoj podnikatelských nápadů mladých lidí, kteří touží proměnit své vize v realitu.

Během července a srpna 2024 se studenti budou účastnit mentoringových setkání a workshopů zaměřených na praktické aspekty podnikání. INION studentům pomůže s ověřením životaschopnosti podnikatelského nápadu, přípravou business plánu i jeho prezentací. V rámci programu je kladen důraz na praktickou přípravu, reálné podnikatelské zkušenosti a práci s tržním potenciálem. Celým program je bude provázet mentor a karlovarský podnikatel Jan Kupčík. Každého mentoringového setkání se budou účastnit podnikatelé nejen z Karlovarského kraje, aby studentům předali svoje zkušenosti, rady a tipy spojené se začátky podnikání. Studenti se tak mohou těšit na setkání s Filipem Mikschikem (StartupJobs.com), Daliborem Pulkertem (Outboxers), Janou Šrámkovou (reKáva.cz), Janem Charvátem (Fintech Digital Group), a dalšími zajímavými osobnostmi ze světa podnikání.

Akcelerační soutěž #startupkarlovarsko je otevřena všem studentům středních a vysokých škol s bydlištěm v Karlovarském kraji, kteří chtějí pracovat na svém podnikatelském nápadu a jsou ochotni se aktivně do programu zapojit. Registrace je otevřená do 31. května.

Na podzim proběhne prezentace akcelerovaných projektů před odbornou porotou. Pro nejlépe hodnocené projekty budou připravené finanční i nefinanční odměny. Studenti si budou také moci během podzimních měsíců požádat o finanční podporu prostřednictvím startovacího voucher, díky kterému mohou získat až 200.000 korun na rozjezd svého podnikání. A to díky spolupráci s Karlovarskou agenturou rozvoje podnikání.

Účast v programu je zdarma díky finanční podpoře Karlovarského kraje a dalších partnerů. Registrace do soutěže a další informace jsou dostupné na webových stránkách karlovarského inovačního centra pod tímto odkazem:  https://www.inion.cz/akceleracni-soutez

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru