Foto: město Chodov
Karlovy Vary

Chodov – První oficiální turnaj bude ve středu 8. května hostit nové discgolfové hřiště na Smolnickém kopci. Sportoviště nechalo město postavit na přání obyvatel Chodova, kteří pro něj hlasovali v rámci participativního rozpočtu.

Slavnostní otevření se uskuteční 8. května ve 12 hodin, od 15 hodin pak začne zmíněný turnaj.     

Utkání je vhodné i pro úplné začátečníky, které pro hru zaškolí zkušení hráči. Kdo nemá vlastní disk, může si ho v místě zdarma zapůjčit. Turnaj se hraje na dvě kola a celé startovné bude použito na ceny pro hráče. Více info k turnaji najdete ZDE.

Participativní rozpočet město připravilo také pro letošní rok a opět na něj ve svém rozpočtu vyčlenilo dva miliony korun. Posílat návrhy a tipy na zlepšení svého okolí tak lze až do 31. května 2024. Všechny potřebné informace, pravidla a formuláře naleznete na webu www.mujchodov.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru