Ilustrační foto
Karlovy Vary

Sokolov - Policisté z obvodního oddělení Sokolov - město sdělili podezření ze spáchání přečinů krádeže a poškození cizí věci šestadvacetiletému muži ze Sokolova.

"Podezřelý muž měl v první polovině února v Sokolově navštívit jeden z obchodních domů. Uvnitř měl odcizit různé druhy uzenin, sýrů či láhev pití. Tyto věci měl následně ukrýt pod oblečení nebo batohu a z prodejny odešel, aniž by za zboží zaplatil. O několik týdnů později měl v odpoledních hodinách šestadvacetiletý muž procházet ulicemi Sokolova. Když si všimnul zaparkovaného vozidla značky Opel, přišel k němu a kopl do něj, čímž ho poškodil. Ihned poté z místa utekl," popsal případy policejní mluvčí Jan Bílek.

Svým jednáním měl způsobit škodu přibližně 50 tisíc korun. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, neboť byl za krádeže v minulosti pravomocně odsouzen. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru