Foto: Martin Polák
Karlovy Vary

Chodov - Společnost Karlovarská teplárenská, a.s. ve spolupráci s provozovatelem soustavy centralizovaného zásobování teplem (SCZT), společností Karel Holoubek Trade Group a.s., provede rozsáhlou opravu tepelného napáječe. Vzhledem k častým poruchám v začátku roku 2024  byl stav tepelného napáječe v únoru zkoumán společností Energoservis s.r.o. Chomutov a práce budou prováděny na základě jejích doporučení.

Oprava započne 3. června, v mimotopném období, a ukončena bude 12. července. Práce na tepelném napáječi budou mít dopad na odběratele města Chodov, a to v období od 4. do 11. června, kdy bude z důvodu oprav provedena kompletní odstávka v dodávkách tepla a teplé vody. V Karlových Varech se kompletní odstávka v dodávce tepla a teplé vody dotkne ulice Nerudova, Karlovy Vary – Stará Role, a to od 18. června v délce trvání 14 dní.

Při opravách bude provedena kontrola tepelného napáječe pracovníky Vysoké školy chemickotechnologické Praha, a to jak za účelem stanovení příčin poruch, tak i odhadu životnosti jednotlivých částí.

Všichni odběratelé, kterých se dotkne kompletní odstávka dodávek tepla a teplé vody, budou o konkrétních termínech samozřejmě přímo informováni.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru