Ilustrační foto
Karlovy Vary

KARLOVARSKO – Škoda přesáhla 16 tisíc korun.  Policisté z Obvodního oddělení v Ostrově sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže 40 letému muži z Karlových Varů. Takového jednání sem měl dopustit v dubnu roku 2017.

Sedmačtyřicetiletý muž mu do opravy předal dvě osobní vozidla značky Ford, s tím, aby provedl výměnu funkčních dílů za nefunkční díly z jednoho vozidla do druhého. Podezřelý muž však toto neprovedl. Z vozidla byly odmontovány díly, které nebyly předmětem dohody, a tyto si podezřelý muž ponechal a škodu neuhradil. Poškozenému muži tak byla způsobena škoda kolem 17 tisíc korun. Za krádež mu tak v případě prokázání viny hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru