Vězeň uprchl ze svého pracoviště. Svobody si užil jen půl hodiny
ILUSTRAČNÍ FOTO: E-DENIKY.CZ
Karlovy Vary

Karlovarsko - V neděli 11. března v dopoledních hodinách byl na policii oznámen útěk 19 letého vězně, který pracoval na nestřeženém pracovišti v Karlových Varech.

S útěkem vězně byli ihned seznámeni policisté a kriminalisté, kteří po něm začali bezodkladně pátrat. Svobody si však mladík dlouho neužil, neboť byl již po půl hodině vypátrán karlovarskými kriminalisty na vlakovém nádraží v Dalovicích. Muž byl zajištěn a následně předán zpět do věznice.

Policisté z Obvodního oddělení Karlovy Vary - město zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, kterého se měl odsouzený dopustit. Za uvedené jednání mu tak může v případě prokázání viny hrozit trest odnětí svobody až na pět let.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru