Na ostrovském zámku se sešli starostové s vedením tamní nemocnice. Řešilo se uzavření porodnice
Foto: Město Ostrov
Karlovy Vary

Karlovarsko - Z podnětu některých starostů obcí a měst ORP Ostrov svolal starosta města Ostrov Josef Železný v minulých dnech mimořádnou schůzku k aktuální situaci v Nemocnici Ostrov, zejména k uzavření gynekologicko-porodnického oddělení k 30. červnu 2018.

Schůzky za účasti starostů se zúčastnil ředitel nemocnice František Werner a starosta Ostrova. Starostové přijali s povděkem, že ředitel nemocnice vyslyšel jejich prosbu, přišel na setkání a vysvětlil důvody, proč k situaci došlo a že se jedná o dlouhodoběji neudržitelný stav. Na čtvrtek 22. března 2018 avizuje nemocnice tiskovou konferenci, na které akreditovaným novinářům objasní okolnosti uzavření gynekologicko-porodnického oddělení a další koncepci rozvoje tohoto soukromého zdravotnického zařízení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru