Zaměstnanec hotelu v Mariánských lázních se nadýchal výparů nebezpečné látky. Odvezla ho záchranka
ILUSTRAČNÍ FOTO: E-DENIKY.CZ
Karlovy Vary

Mariánské lázně - Únik výparů nebezpečné látky v prostorách jednoho z léčebných domů v Mariánských Lázních řešili hasiči v neděli dopoledne.

Na místě zjistili, že se jedná o únik výparů chloru. Jeden z pracovníků hotelu smíchal chlor v kanystru s látkou na snížení pH, následně došlo k výronů výparů, kterých se pracovník nadýchal. Muže si převzala posádka záchranné služby, hasiči provedli kontrolu místa hotelového bazénu a ostatních prostorů. Nikam mimo technickou místnost bazénu se nebezpečná látka nedostala, nebyla tak nutná evakuace padesátky hostů hotelu. Hasiči odvětrali technickou místnost a doporučili nepoužívat bazén do kontroly servisním technikem.

Zasahující jednotky:

HZS Mariánské Lázně (CAS 24 Scania)

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru