Řidič v zatáčce dostal smyk a naboural do kamenné zídky
Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Sokolovsko - Minulý týden krátce po sedmé hodině ranní řídil 27 letý řidič osobní vozidlo značky Škoda po silnici II. třídy č. 181 od obce Pískový Vrch na Královské Poříčí, kdy při projíždění pravotočivé zatáčky zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem vozidla a dopravně technickému stavu a povaze komunikace (zatáčka, klesání, namrzlý povrch).

Následkem toho s vozidlem dostal smyk, který se mu již nepodařilo vyrovnat. Přejel vlevo do protisměru a následně vlevo mimo komunikaci, kde narazil přední částí svého vozidla do kamenné zídky. Po tomto nárazu byla zadní část jeho vozidla odmrštěna vlevo, kde narazila opět do kamenné zídky.

Řidič byl z místa dopravní nehody převezen vozidlem Zdravotnické záchranné služby do nemocnice v Karlových Varech. Vliv alkoholu u řidiče je předmětem dalšího šetření. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 90 tisíc korun. Dopravní nehoda je nadále v šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru