Opilý mladík zapadl s autem, na pomoc si zavolal policisty
Ilustrační foto
Karlovy Vary

Těšovice - V sobotu 10. března krátce před čtvrtou hodinou ranní měl 19 letý mladík řídit osobní vozidlo značky Opel po silnici v zahrádkářské kolonii v obci Těšovice, přičemž byl ve stavu vylučujícím způsobilost k řízení vozidla, protože před jízdou požil alkohol.

"S vozidlem ujel vzdálenost cca 400 metrů a poté s vozidlem zapadl. Dalšími osobami byl však vyproštěn a pokračoval dál v jízdě po travnatém porostu. Ujel dalších pár metrů a poté znovu zapadl. To už se mu vozidlo nepodařilo vyprostit. Dokonce si sám zavolal na linku 158 se žádostí o pomoc při vyproštění vozidla," uvedla policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

Policisté ho po příjezdu na místo vyzvali, aby se podrobil dechové zkoušce na přítomnost alkoholu. Dechová zkouška vyšla pozitivní s výsledkem 1,37 promile. Muž byl proto převezen na policejní služebnu.

"Po vystřízlivění si vyslechl od policistů z Obvodního oddělení Sokolov - město sdělení podezření ze spáchání přečinu Ohrožení pod vlivem návykové látky, za který mu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti. Poté byl ve večerní hodinách propuštěn ze zadržení," dodala mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru