VIDEO: RE:START… Perspektiva pro Karlovarský kraj
Gabriela Nekolová.
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Firma BMW chce v Sokolově postavit polygon pro testování samořiditelných vozidel. Dobře placenou práci tam najdou stovky lidí.

„Smyslem celého programu RE:START je zlepšení podmínek pro život obyvatelů strukturálně postižených regionů. Trápí je nedostatek kvalifikovaných a dobře placených míst, odchod mladých lidí z regionů, kteří zde nevidí dostatečnou perspektivu, omezené možnosti studia na vysokých školách v regionu a také problémy spojené se sociálně vyloučenými lokalitami“ říká Gabriela Nekolová, která je za naplňování programu v Karlovarském kraji zodpovědná.

PROGRAM RE:START

  • Program restrukturalizace Ústeckého, Moravskoslezského a Karlovarského kraje realizovaný Úřadem zmocněnce vlády s Ministerstvem průmyslu a obchodu a Ministerstvem pro místní rozvoj pod záštitou Vlády České republiky.
  • www.restartregionu.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru