Výsledek letošní akce Jehla v Karlových Varech: „Dětská hřiště jsou čistá,“ hlásí strážníci
Karlovarští strážníci se během akce zaměřili především na dětská hřiště. 2x foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V úterý 17. dubna proběhla ve 38 městech České republiky akce JEHLA zaměřená na sběr kontaminovaného odpadu.

Strážníci Městské policie Karlovy Vary se zaměřili především na hřiště a parky, kde se nejčastěji pohybují rodiny s dětmi. V průběhu akce zkontrolovali na území města 47 takových lokalit.

Výsledek je jedna sebraná injekční stříkačka mimo dětské hřiště. V loňském roce během stejné akce strážníci nalezli 2 injekční stříkačky. Tyto dobré výsledky svědčí o pravidelných kontrolách strážníků. Podíl na dobrém stavu hřišť má i Správa lázeňských parků, která každý rok mění písek ve všech pískovištích.

1804akcejehla3

Dalším příznivým faktorem je zajištění služeb terciární protidrogové prevence, do které spadá i výměnný program spojený s výběrem použitého injekčního materiálu, který na území města Karlovy Vary zajišťuje organizace Světlo Kadaň provozující K-centrum na Sportovní ulici v Drahovic

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru