Namol opilý muž napadl v bytě svého spolubydlícího. Bodnul ho nožem
Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Chebsko - Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání jedenačtyřicetiletého cizince, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví spáchaného ve stádiu pokusu.

Muž měl v neděli 15. dubna v odpoledních hodinách v jednom z chebských bytů fyzicky napadnout svého spolubydlícího, taktéž cizince, kterého měl bodnout nožem do horní poloviny těla. Tím mu měl způsobit řeznou ránu, kvůli které byl zdravotnickou záchrannou službou převezen do nemocnice.

Hlídka obvodního oddělení Cheb – město byla na místo vyslána poté, co na tísňovou linku 158 věc oznámila pozorná sousedka, která slyšela volání o pomoc. Policisté byli na místě události během tří minut a cizince, který měl svého spolubydlícího bodnout nožem, zadrželi. Provedli u něj také dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu v krvi, která byla pozitivní s výsledkem 2,69 promile alkoholu.

Muž byl umístěn do policejní cely a během jeho pobytu v ní podali kriminalisté podnět státnímu zástupci na vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, jenž státní zástupce akceptoval. Okresní soud v Chebu pak muže z Chebska poslal do vazby. V případě prokázání viny hrozí jedenačtyřicetiletému muži trest odnětí svobody až na deset let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru