Incident na úřadě: Muž vyhrožoval pracovnici násilím. Nedostal sociální dávky
ILUSTRAČNÍ FOTO: E-DENIKY.CZ
Karlovy Vary

Sokolovsko - Policisté z obvodního oddělení Horní Slavkov sdělili podezření 37letému muži ze Sokolovska z přečinů nebezpečné vyhrožování a výtržnictví.

Incident se stal v minulých dnech v odpoledních hodinách na Sokolovsku. Podezřelý muž měl přijít do jedné z kanceláří veřejných institucí a jednu z pracovnic slovně napadat. Důvodem vzniku celé situace bylo, že mu neměly být odeslány sociální dávky. Muž měl ženě vulgárně nadávat a dokonce jí vyhrožovat fyzickým napadením. Podezřelý 37letý muž měl vyhrožovat újmou na zdraví i jejímu manželovi. Žena z obavy o sebe a svého manžela zavolala na policii a požádala o pomoc. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na dva roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru