Atletika, rodeo býk, nafukovací atrakce, poníci.... Přijďte na Den dětí v zooparku
Velký prostor areálu opět obsadí hravý projekt Atletika pro děti, který měl velký úspěch už v loňském roce. Zdroj: archiv zoopark
Co se chystá

Chomutov - Od počítačů do přírody, od televize ke sportu. Tak letos Zoopark Chomutov pojal svůj tradiční Den dětí. Konat se bude v sobotu 1. června odpoledne ve skanzenu Stará Ves.

Na děti čeká spousta zábavy, zážitků, drobných odměn a především sportování. „Hlavní naší myšlenkou je vytáhnout děti od počítačů a televizí a hravou formou je dovést k pohybu na čerstvém vzduchu,“ potvrzuje základní cíl Věra Fryčová, ředitelka zooparku.

Velký prostor areálu opět obsadí hravý projekt Atletika pro děti, který měl velký úspěch už v loňském roce. Rodinné týmy si tu vyzkouší a poměří své sportovní dovednosti v několika zajímavých sportovních disciplínách. Kromě toho tu budou také zástupci tří chomutovských klubů s náborovými stanovišti, konkrétně půjde o basketbal, florbal a hokejbal.

Samozřejmostí jsou nafukovací atrakce, jízdy na ponících, občerstvení či táborák na opečení buřtů. „Novinkou je umělý býk, na jehož hřbetu si odvážní návštěvníci mohou vyzkoušet jednu z rodeo disciplín,“ přiblížil jednu z mnoha zajímavostí František Kremer z oddělení marketingu. Poprvé bude po areálu jezdit také nový zoovláček.

O hudební podkres odpoledního dětského dovádění se postará kapela Úlet, s malou přestávkou na pohádkové představení v podání Sváťova dividla z Litoměřic. To začne v půl třetí.

Vstupenkou na akci bude platný lístek do zooparku, do areálu bude přístup pouze bránou od restaurace U Pratura. Den dětí začíná hodinu po poledni, konec je plánovaný v 17 hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru