V Březové bude festival kriminálních filmů, hostem bude David Matásek
Foto zdroj: archiv Policie ČR
Co se chystá

Březová - Po dvou letech se v době od 3. do 7. listopadu bude konat další ročník Festivalu kriminálních filmů a prevence kriminality v Březové u Sokolova. I v letošním roce se KRIMIFEST koná pod záštitou policejního prezidenta genmjr. Mgr. Jana Švejdara.

Při pořádání 21. ročníku KRIMIFESTU opět spolupracuje město Březová s Krajským ředitelstvím policie Karlovarského kraje a s Kriminalistickým ústavem Policie ČR. Pro návštěvníky je již tradičně připraven bohatý program. V průběhu KRIMIFESTU budou probíhat pro žáky základních a studenty středních škol z regionu přednášky a besedy s policejní tématikou.

Nebudou chybět ani dynamické ukázky, při kterých policisté předvedou zákrok proti pachateli trestné činnosti nebo ukázky policejních psovodů s jejich služebními psy. K vidění budou také policejní vozidla a technika, kterou policisté při výkonu své služby běžně používají. Během KRIMIFESTU budou přítomni také personalisti Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje ze skupiny Nábor, kteří návštěvníkům ochotně poskytnou informace ohledně přijímacího řízení k Policii České republiky a zodpoví jejich případné otázky.

Ke zhlédnutí bude po celou dobu KRIMIFESTU výstava s názvem DROGY: „Hrozba mezi námi“ pořádaná Kriminalistickým ústavem Policie České republiky. Návštěvníci se mohou těšit na komentovanou prohlídku místa činu nebo si zahrát interaktivní hru „ Kdo je pachatel“. Navíc si budou moci vyluštit také kriminalistickou tajenku.

Zajímavým programem bude také beseda s hercem Davidem Matáskem, mimo jiné k českému seriálu „Polda“.

Slavnostní zahájení KRIMIFESTU proběhne 3. listopadu 2021 ve večerních hodinách, kdy se uskuteční benefiční koncert Hudby hradní stráže a Policie České republiky. Výtěžek z benefičního koncertu bude věnován Nadaci policistů a hasičů. Letošní ročník KRIMIFESTU bude zakončen 7. listopadu 2021 koncertem filmové hudby v podání oktetu Filmové filharmonie z pražského Rudolfina a zpěvačky Lucie Večeřové.

Více informací o celém programu KRIMIFESTU najdete na plakátech, u mediálních partnerů a na webu www.mfc-brezova.cz.

2110krimifest

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru