V Karlových Varech budou velikonoční trhy. Stánky se zbožím doplní program pro děti
ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Karlovy Vary - Oslava svátků jara se letos odehraje ve Smetanových sadech a na třídě T.G.M. u hlavní pošty. Velikonoční trhy začnou ve čtvrtek 14. dubna a zakončeny budou na Velikonoční pondělí 18. dubna.

Velikonoční stánky nabídnou velikonoční sortiment a jarní zboží, dárky ruční výroby i občerstvení. Těšit se můžete i na doprovodný program. Pro děti budou připraveny oblíbené tvořivé dílny. V doprovodném programu se představí děti z karlovarských mateřských a základních škol, místní divadelní, taneční a hudební soubory. V neděli 17. dubna bude pro ty nejmenší od 10 hodin připravena soutěž v hledání velikonočních vajíček.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru