Žena z Karlových Varů se chtěla zbavit psa, na pomoc zavolala strážníky
ilustrační foto: e-deniky.cz
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V sobotu 15. září se na městskou policii v Karlových Varech obrátila dvaadvacetiletá žena s žádostí o odchyt psa.

Na místě hlídka zjistila, že si žena pořídila psa, kterého údajně nezvládá a chce ho umístit do útulku. Strážníci ji vysvětlili, jak má postupovat coby vlastník psa, a že pro tyto účely odchytová služba skutečně nefunguje.

V pondělí 17. září stejná žena oznámila na operační středisko, že nalezla psa, který je agresivní a nechce ji pustit do bytu. Snaha oklamat strážníky narazila na informační systém. Na místo sice vyrazila hlídka ve zcela jiném složení, ale informačně vybavená, a tak žena musela s pravdou ven. Psa si pořídila na inzerát, ale nyní se ho potřebuje zbavit. Opětovné poučení o postupu by snad tentokrát mohlo zafungovat.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru