Dívka (17 let) na motorce nezvládla řízení, s těžkým zraněním skončila v nemocnici
2x foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Sokolovsko - V neděli 16. září krátce před polednem došlo na silnici II. třídy číslo 21026 v katastru Dolní Rychnov k havárii motocyklu značky Honda, který řídila 17letá řidička.

Ta jela po uvedené komunikaci ve směru od Citic k Dolnímu Rychnovu, při projíždění levotočivé zatáčky se měla zřejmě leknout protijedoucího vozidla a zabrzdit. "Následkem toho doslala smyk, který se jí nepodařilo vyrovnat. Poté přejela vpravo mimo komunikaci, kde havarovala," popsala policejní mluvčí Kateřina Krejčí. Při havárii došlo k těžkému zranění řidičky, která byl převezena vozidlem Zdravotnické záchranné služby do nemocnice. Přítomnost alkoholu u ní policisté vyloučili provedenou dechovou zkouškou. Dopravní nehoda je nadále v šetření dopravních policistů.

1809nehodasokolovsko2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru