OBRAZEM: Požár skládky komunálního odpadu likvidovaly čtyři jednotky hasičů
6x foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Sokolovsko - Krátce před sedmou hodinou ráno vyjížděli hasiči k požáru skládky komunálního odpadu ve Vřesové na Sokolovsku. Hořelo na ploše zhruba 20 krát 20 metrů, odpad v místě události prohoříval do hloubky.

Na likvidaci použili hasiči velké množství vody s pěnidlem. Zásah komplikoval velmi obtížný pohyb po skládce a také nutnost používat dýchací techniku. Za necelé dvě hodiny od nahlášení měli hasiči požár pod kontrolou, zaměstnanci skládky s těžkou technikou rozhrnovali hromady odpadu, které bylo potřeba důkladně prolít vodou. Požár je bez škody. o události informovali hasiči Karlovarského kraje na svých webových stránkách.

Foto

0103pozar1

0103pozar2

0103pozar3

0103pozar5

0103pozar6

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru