Kraj se chystá na příjezd prezidenta Miloše Zemana, došlo ke změně časů jeho setkání s občany
Foto: Krajský úřad Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Karlovarský kraj se chystá na návštěvu prezidenta republiky Miloše Zemana, který do regionu zavítá v úterý 19. března a zdrží se do čtvrtka. Na jeho cestě krajem jej bude provázet hejtmanka Jana Mračková Vildumetzová.

Chystáte - li se na setkání s prezidentem, určitě věnujte pozornost změně časů těchto setkání v obcích a městech.

19. 3. 2019 – Vintířov, u hasičské zbrojnice, ČAS: 16.10
20. 3. 2019 – Kraslice, nám. T. G. Masaryka 1782, ČAS: 11.45 (zůstává)
20. 3. 2019 – Aš, Poštovní náměstí 635, ČAS: 15.35
21. 3. 2019 - Milhostov, náves před obecním úřadem, ČAS: 13.10

První den návštěvy se prezident mimo jiné setká se členy Zastupitelstva Karlovarského kraje a se starosty. Zavítá do hospicové budovy REHOS Nejdek, aby si prohlédl nové prostory hospice, jenž byl vybudován právě pod prezidentovou záštitou. Poté se setká s vedením obce Vintířov a s jejími občany. Prohlédne si rovněž národní kulturní památku Císařské lázně v Karlových Varech.

Během druhého dne návštěvy prezident pojede do Kraslic na setkání s představiteli města a s občany, ve stejném duchu bude pokračovat v Aši. Třetí den v regionu bude patřit diskusi s lidmi v Milhostově a návštěvu prezident završí v obci Nový Kostel, která loni vyhrála krajské kolo soutěže Vesnice roku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru