Ze zákazu si řidička nic nedělala. Za volant sedla i bez papírů, teď jí hrozí až dvouletý trest
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Sokolovsko - Osmatřicetiletá cizinka měla v polovině měsíce července řídit osobní motorové vozidlo značky Volkswagen v Kraslicích ve směru z České republiky do Německa po silnici číslo 210/II. Zde byla policejní hlídkou zastavena a zkontrolována.

Kontrolou policisté zjistili, že řidičce vyslovil zákaz řízení všech motorových vozidel Magistrát hlavního města Prahy. Další jízdu jí následně zakázali. "Policisté z obvodního oddělení v Kraslicích ženě sdělili podezření ze spáchání přečinu Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za což jí v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na 2 roky," uvedla policejní mluvčí Soňa Podlahová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru