FOTO: Lidská zrůda uvázala psa v lese. Zubožené zvíře našli až po deseti dnech!
6x foto zdroj: FB Záchranná a odchytová stanice pro zvířata
Karlovy Vary

Sokolovsko - V habartovském lese na Sokolovsku byl nalezen pes v zuboženém stavu. Podle zjištění záchranné a odchytové služby pro zvířata, která o otřesném případu informovala na svém Facebooku, bylo zvíře uvázané u stomu možná až deset dnů.

Před 10 dny spatřili náhodní chodci na velkou vzdálenost v lese psa. Domnívali se, že je tam s někým na procházce. Bohužel, když do stejných míst zavítali i v pondělí, pes byl na místě pořád. Přišli tedy blíže a pes zde byl uvázán.

"Plně chápeme rozpoložení nálezců, samozřejmě ihned volali o pomoc a o psa se do našeho příjezdu postarali. Pes je bez jakéhokoliv označení, jeho aktuální stav vidíte na fotkách sami. Psa velmi opatrně rozkrmíme pomocí speciálních nutričních přípravků, dostal elektrolytický roztok a hned zítra zařídíme veterinu. Prosíme o jakékoliv informace vedoucí k zjištění totožnosti toho, kdo tam toho psa takhle nechal," píše Záchranná a odchytová služba k fotografiiím na kost vyhublého pejska na svém Facebooku.

foto

1905pes1

1905pes2

1905pes3

1905pes5

1905pes6

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru