Muž (35) na ulici praštil kolemjdoucí ženu do obličeje, neměl k tomu žádný důvod
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Chebsko - Pětatřicetiletý muž měl v odpoledních hodinách v sobotu 20. května letošního roku procházet ulicí Májová v Chebu.

Na přechodu pro chodce se měl potkat se sedmatřicetiletou jemu neznámou procházející ženou, kterou měl bezdůvodně udeřit pěstí do obličeje. Následně měl z místa okamžitě utéct. Tímto svým jednáním měl ženě způsobit zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v chebské nemocnici.

"Policisté z obvodního oddělení Cheb – město muži sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na tři roky, jelikož byl za trestný čin výtržnictví již v minulosti pravomocně odsouzen," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru