První okres Karlovarského kraje je zcela bez nakažených! Vyléčili se tam všichni lidé
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - 450 prokázaných nákaz novým typem koronaviru, taková je situace v Karlovarském kraji k pondělní 17. hodině. Za posledních 24 hodin neoznámili hygienici v regionu žádný nový případ.

Krajská hygienická stanice Karlovarského kraje provedla od začátku epidemie celkem 13 896 testů u osob s podezřením na nákazu covid-19. Jen za poslední den to bylo 151 testů, všechny s negativním výsledkem.

Z nemoci se vyléčilo již 393 lidí z Karlovarského kraje, z toho dva za posledních 24 hodin. Aktuálně nakažených v kraji zůstává 19 lidí. Podle Ministerstva zdravotnictví zemřelo 39 osob z Karlovarského kraje v souvislosti s covid-19.

V celém Česku v pondělí přibylo 34 prokázaných onemocnění.

Počty případů podle okresů

Okres Pozitivní celkem Vyléčení celkem Zemřelí celkem Pozitivní aktuálně
Karlovy Vary  80 77 3 0
Sokolov  65 63 0 2
Cheb 305 253 35 17
    Zdroj: KHS Karlovarského kraje         

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru